MAKO VPM Pumput

Vesipumput teollisuuteen

Keskipakopumput ovat olennainen osa erilaisia teollisia sovelluksia, ja NORMI-MAKO VPM erottuu luotettavana ja monipuolisena ratkaisuna. Noudattaen DIN 24 255 -standardeja nämä pumput on varustettu yhdellä siivellä, esitellen joukon ominaisuuksia, jotka tekevät niistä sopivia ei-hankausaineiden kylmien ja kuumien nesteiden pumppaukseen, kierrättämiseen tai sekoittamiseen.


Ota yhteyttä

Kotelopaine

NP10 (luokka 150)

Max.lämpötila

0,37-9,2 kW

Tehoalue

0,37-9,2 kW

Nostokorkeus

5-80 m

Virtaus

5–5200 l/min

Keskeiset ominaisuudet ja Standardien Noudattaminen:


DIN 24 255 Standardi:

NORMI-MAKO VPM noudattaa tarkasti DIN 24 255 -standardia, joka määrittelee huolellisesti tehoalueet, putkien yhdistelmät, asennuspohjat, akselikorkeudet ja akselipäät. Tämä varmistaa, että pumput täyttävät alan standardit, edistäen yhteensopivuutta ja vaihdettavuutta.

IEC-standardit sähkömoottoreille:

Akselikorkeudet on suunniteltu IEC-standardien mukaisesti, mikä varmistaa yhdenmukaisuuden ja noudattamisen maailmanlaajuisesti hyväksyttyihin normeihin. Tämä yhdenmukaisuus edistää saumatonta integraatiota erilaisten sähkömoottorikonfiguraatioiden kanssa.

Monipuolisuus Nesteen Käsittelyssä:

NORMI-MAKO-pumput on suunniteltu monipuolisiin sovelluksiin, mikä tekee niistä ihanteellisia erilaisten nesteiden, kuten puhtaan veden, meriveden, erilaisten liuosten ja öljyjen, käsittelyyn. Niiden sopeutumiskyky eri nestetyyppeihin tehostaa niiden käyttöä laajalla teollisuuden kirjolla.

Edut ja Ominaisuudet


Vaihdettavuus:

NORMI-MAKO-pumppujen merkittävimpiä ominaisuuksia on niiden vaihdettavuus. Eri valmistajien standardoidut pumput voidaan vaihtaa helposti ilman muutoksia jalustalevyyn tai putkiliitoksiin. Tämä joustavuus yksinkertaistaa huolto- ja vaihtotoimenpiteitä.

2. Varaosien Hallinta:

Varaosien hallinta on virtaviivaista NORMI-MAKO-pumpuilla. Yksi pumpputyyppi, joka kattaa 29 eri kokoa, vaatii vain 3 eri kokoista täyteainelaatikkoa. Tämä vähentää varaston monimutkaisuutta ja helpottaa kustannustehokasta varaosien hallintaa.

3. Huoltovarmuus:

Huolto on tehty helpoksi irrotettavien pyörivien osien ansiosta, mikä mahdollistaa huollon ilman tarvetta irrottaa pumppukoteloa joko putkista tai jalustalevystä. Lisäksi kun käytetään kytkentää adapterikappaleella, moottoria voidaan pitää paikallaan huollon aikana, minimoiden seisokkiajan.

Osaluettelo

1. Laakerikotelo
2. Akseli
3. Kuulalaakeri
4. Kuulalaakeri
-
8. Laakeripesän kansi
9. Laakeripesän kansi
10. Pultti
11. Akselin huulitiiviste
12. Akselin huulitiiviste
-
19. Tiivistekotelo-kansi
20. Tiivistekotelon puristin
-
25. Tiivistekotelo
26. O-rengas
27. Siipipyörä
28. Kulutusrengas
29. Kulutusrengas
30. Pumpun runko
-
32. Tulppa

Kysy varaosia

MAKO VPM pumpun mitatPalamme halusta auttaa

Riippumatta tarpeestanne, selvitämme teille sopivat varaosat ja pumpput.