JÄTEVESIPUMPPU

Jätevesipumput kotitalouksille

Jätevesipumppu on jäteveden pumppaamiseen soveltuva pumpputyyppi. Pumpun erityisominaisuutena on mekaaninen silppuri, joka pienentää kiinteät ja kuitumaiset jätteet ennen niiden joutumista viemärijärjestelmään. Laadukas ja kestävä jätevesipumppu on toimivan jätevesipumppaamon kulmakivi. 

PumppuTEKin valikoimista löytyy kaikki jätevesipumppujen kokoluokat. Kotitalouksiin soveltuva Calpedan GQG - mallisto on huippukestävä valinta jätevesikaivoihin. Teollisuuden käyttöön löytyy puolestaan huomattavasti tehokkaammat ratkaisut.


Ota yhteyttä

Jätevesipumput kotitalouksiin

Calpeda GQG - jätevesipumppu

Calpeda GQG - jätevesipumppu on suunniteltu erityisesti käsittelyyn vaativille jätevesille, jotka sisältävät pitkiä kuituja, paperia, tekstiilejä ja orgaanista materiaalia. Sen kestävä ja tehokas rakenne on ihanteellinen sekä koti- että teollisuuskäyttöön. Pumppu erottuu kyvyllään siirtää kiintoaineita (Ø 6 mm) ja toimia jatkuvasti vaativissa olosuhteissa. GQG-sarja yhdistää laadukkaat materiaalit ja patentoitu leikkausjärjestelmä, tehden siitä monipuolisen ratkaisun jäteveden hallintaan. 

Sopii myös korvaamaan Grundfosin jätevesipumpun.


Calpeda GQS, GQV - jätevesipumput

Calpeda GQS ja GQV -sarjojen vortexpumput on kehitetty jäte- ja sadeveden käsittelyyn, mahdollistaen kiinteiden aineiden siirron tehokkaasti (jopa 50 mm GQS-sarjassa ja 65 mm GQV 65 -mallissa). Vapaavirtaus (vortex) rakenne tekee näistä pumppuista erinomaisen valinnan likaisten vesien siirtoon. Lisäksi niiden kaksoismekaaninen akselitiiviste öljykammion kanssa varmistaa suojan kuivakäynniltä, ja suunnittelussa on keskitytty kestävyyteen ja luotettavuuteen. Patentoitu kahva ja helppo huollettavuus tekevät näistä pumppuista erottuvan valinnan markkinoilla.

Calpeda GX 40 - jätevesipumput

GX 40 -sarjan uppopumput on optimoitu jäte- ja sadeveden siirtoon, kyeten käsittelemään kiinteitä aineita jopa 35 mm kokoon. Sarja tarjoaa korkealaatuisen kromi-nikkeli ruostumattomasta teräksestä valmistetun rakenteen, mukana vertikaalinen poistoliitäntä. GXC-malli on varustettu kaksikanavaisella siipipyörällä, kun taas GXV-malli keskittyy vapaavirtaus (vortex) siipipyörään, tehden siitä ihanteellisen valinnan kuitumaisia partikkeleita tai korkeaa kiinteäainepitoisuutta sisältäville nesteille. Kaksoisakselitiiviste öljykammion kanssa lisää luotettavuutta ja suojaa kuivakäynniltä, mikä tekee pumppuista erittäin sopivia vaativiin olosuhteisiin.

GRIX - jätevesipumppu

GRIX-jätevesipumppu on uppopumppu, joka on varustettu sisäisellä leikkausjärjestelmällä ja on kehitetty nimenomaan kiinteitä aineita sisältävän jäteveden käsittelyyn. Sen leikkausjärjestelmä hajottaa kiinteät aineet tehokkaasti, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan kotitalouksien viemäröintiin sekä muihin sovelluksiin, jotka vaativat korkeaa painetta. Valmistettu GG20-luokan valuraudasta ja sen keskeiset osat, kuten moottorikotelo ja akseli, ovat ruostumatonta terästä, takaen pumpun kestävyyden ja luotettavuuden.

 Sopii myös Flygt-jätevesipumpun korvaajaksi.


Calpeda Geotrit, Geoclean, Geocomp

GEOTRIT on kompakti WC-jätevesipumppaamo, joka on suunniteltu helpottamaan WC:n ja pesualtaan jäteveden poistoa paikoissa, joissa perinteinen putkisto ei ole mahdollista. Tämä tekee siitä ihanteellisen ratkaisun uusien saniteettitilojen lisäämiseksi kellareihin, ullakoille tai muualle. GEOTRIT-yksikkö sisältää murskaavan pumpun, yksisuuntaisen venttiilin ja hiilisuodattimen, mikä mahdollistaa helpon ja joustavan asennuksen. Sen rakenne tukee vaaka-ulosvirtauksia, ja kun se on oikein asennettu, se tarjoaa luotettavaa toimintaa, mahdollistaen viemäriputkien asennuksen pintavetona toivottuun sijaintiin.

Calpeda GEO 230 Jätevesipumppaamo

Pienikokoinen kellaripumppaamo jätevesille. Soveltuu kaikenlaisille jätevesille.

Teolliset jätevesipumput 

Calpeda GM 50 - Jätevesipumppu repijällä

GMC ja GMV jätevesipumput ovat suunniteltu vaativiin olosuhteisiin, jossa niiden rakenteelliset ominaisuudet, kuten valettu rauta ja erikoisimpellerit, tarjoavat kestävyyttä ja tehokkuutta. GMC-mallissa on yksikanavainen impelleri ja GMV-mallissa vapaavirtausimpelleri, mikä mahdollistaa suurten kiinteiden aineiden käsittelyn. 

Näiden pumppujen kyky käsitellä suuria kiinteitä aineita ja niiden rakenteellinen kestävyys erottavat ne kilpailijoista, tehdessään niistä ihanteellisen valinnan monenlaisiin jätevesisovelluksiin, joissa vaaditaan luotettavuutta ja tehokkuutta.

Dreno G2 - Jätevesipumppu repijällä

GM sarjaa vastaavat pumput useilla siipipyörä- ja repijävaihtoehdoilla. G2-jätevesipumpun ominaisuudet ja sovellukset kattavat laajan käyttöalueen ja tarjoavat tehokkaan ratkaisun kiinteiden aineiden käsittelyyn jätevedessä. 

Sen rakenteelliset materiaalit, kuten GG25-harmaa valurauta ja kaksinkertainen mekaaninen tiiviste, takaavat kestävyyden ja luotettavuuden.

tehoalue on 1.7–9.5 kW 

Katso myös nämä pumppaamot