REPIJÄPUMPPU

Repijäpumput niin kotitauksiin, kuin teollisuuteen

Repijäpumppu, vanhalta nimeltään silppuripumppu, on jäteveden pumppaamiseen soveltuva pumpputyyppi. Pumpun erityisominaisuutena on mekaaninen silppuri, joka pienentää kiinteät ja kuitumaiset jätteet ennen niiden joutumista viemärijärjestelmään. Laadukas ja kestävä repijäpumppu on toimivan jätevesipumppaamon kulmakivi. 

PumppuTEKin valikoimista löytyy kaikki repijäpumppujen kokoluokat. Kotitalouksiin soveltuva Calpedan GQG - mallisto on huippukestävä valinta jätevesikaivoihin. Teollisuuden käyttöön löytyy puolestaan huomattavasti tehokkaammat ratkaisut.


Ota yhteyttä

Repijäpumppu kotitalouksiin

Calpeda GQG - repijäpumppu

GQG-sarjan repijäpumput on suunniteltu erityisesti jäteveden käsittelyyn, joka sisältää pitkiä kuitumaisia, paperi-, tekstiiliaineita ja orgaanista materiaalia. Niiden kestävä ja tehokas rakenne tekee niistä ihanteellisen valinnan sekä kotitalouksien että teollisuuden tarpeisiin. Nämä pumput erottuvat kyvyllään käsitellä haastavia ympäristöjä, joissa kiintoaineiden siirto (Ø 6 mm) ja jatkuva toiminta ovat kriittisiä. GQG-sarja tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän vankkoja rakennusmateriaaleja ja patentoitua leikkausjärjestelmää, mikä tekee niistä monipuolisen ja ylivoimaisen valinnan jäteveden hallintaan.

Käytetään myös korvaamaan Grundfos repijäpumppu.

Calpeda GQS, GQV - vortexpumput

GQS ja GQV -sarjan vortexpumput on suunniteltu jäte- ja sadeveden käsittelyyn, soveltuen kiinteiden aineiden (jopa 50 mm GQS-sarjalle ja 65 mm GQV 65 -mallille) siirtämiseen. Niissä on vapaavirtaus (vortex) -rakenne, mikä tekee niistä erityisen sopivia likaista vettä sisältävien nesteiden pumppaamiseen. Kaksoismekaaninen akselitiiviste öljykammion kanssa suojaa kuivakäynniltä, ja niiden rakenteessa on huomioitu kestävyys ja luotettavuus. Näiden pumppujen ominaisuudet, kuten patentoitu kahva ja helppo huollettavuus, erottavat ne markkinoilla olevista muista pumppuista.

Calpeda GX 40 - vortexpumppu

GX 40 -sarjan uppopumput ovat suunniteltu jäte- ja sadeveden siirtoon, kyeten käsittelemään kiinteitä aineita jopa 35 mm:n rakeiseen kokoon. Ne tarjoavat kromi-nikkeli ruostumattomasta teräksestä valmistetun yksivaiheisen rakenteen, jossa on vertikaalinen poistoliitäntä. GXC-mallissa on kaksikanavainen siipipyörä, kun taas GXV-malli hyödyntää vapaavirtaus (vortex) siipipyörää, joka on erityisen sopiva korkean kiinteäainepitoisuuden tai kuitumaisten partikkeleiden sisältävien nesteiden siirtoon. Kaksoisakselitiiviste öljykammion kanssa tarjoaa lisäsuojaa kuivakäynniltä, tehden näistä pumppuista erityisen luotettavia ja sopivia vaativaan käyttöön.

GRIX - repijäpumppu

GRIX-repijäpumppu on uppopumppu, jossa on sisäänrakennettu leikkausjärjestelmä, suunniteltu erityisesti jäteveden käsittelyyn, joka sisältää kiinteitä aineita. Sen leikkausjärjestelmä mahdollistaa kiinteiden aineiden tehokkaan hajottamisen, mikä tekee siitä ihanteellisen käytettäväksi kotitalouksien viemäröinnissä ja muissa sovelluksissa, joissa tarvitaan korkeaa painetta. Pumppu on valmistettu GG20-luokan valuraudasta, ja sen pääkomponentit, kuten moottorikotelo ja akseli, ovat ruostumatonta terästä, mikä takaa pumpun pitkän käyttöiän ja luotettavuuden. 

Käytetään myös korvaamaan Flygt repijäpumppu.

Calpeda Geotrit, Geoclean, Geocomp

GEOTRIT on murskaava pienikokoinen WC-jätevesipumppaamo, joka on suunniteltu WC:n ja pesualtaan jäteveden poistoon. Se mahdollistaa uuden pukuhuoneen tai WC:n lisäämisen kellariin tai ullakolle tai mihin tahansa, missä perinteiset suurikokoiset putkityöt ovat epäkäytännöllisiä. GEOTRIT sisältää jauhatuspumpun, clapet-venttiilin ja hiilisuodattimen, tarjoten joustavat liittimet ja metalliletkukiristimet asennusta varten. Sen ainutlaatuinen rakenne on suunniteltu erityisesti vaaka-ulosvirtaussuuttimille, ja oikein asennettuna ja käytettynä laite tarjoaa johdonmukaista ja luotettavaa palvelua. 

Tämän avulla voit asentaa viemäriputket pintavetona juuri minne haluat. 

Calpeda GEO 230 pumppaamo repijäpumpulle

Pienikokoinen repijäpumpulla varustettu kellaripumppaamo jätevesille. Soveltuu kaikenlaisille kotitalouksien jätevesille.

Teolliset repijäpumput

Calpeda GM - Repijäpumppu

GMC- ja GMV-sarjan jätevesipumput on kehitetty vastaamaan haastavien ympäristöjen vaatimuksiin. Niiden valetusta raudasta valmistettu rakenne yhdessä erityisten impellerityyppien kanssa tarjoaa poikkeuksellista kestävyyttä ja suorituskykyä. GMC-sarjassa käytetään yksikanavaista impelleriä, kun taas GMV-sarja hyödyntää vapaavirtausimpelleriä, joka on optimaalinen suurten kiinteiden partikkeleiden siirtämiseen.

Erinomainen kyky käsitellä suuria kiinteitä aineita yhdistettynä rakenteelliseen vahvuuteen tekee näistä pumppumalleista erottuvan vaihtoehdon markkinoilla. Ne tarjoavat luotettavan ja tehokkaan ratkaisun erilaisiin jätevedenkäsittelyn sovelluksiin, joissa vaaditaan kestävyyttä ja suorituskykyä.

Calpeda G2 - Repijäpumppu

G2-jätevesipumppu tarjoaa monipuolisen valikoiman siipipyörä- ja silppurivaihtoehtoja, vastaten GM-sarjan pumppujen tarjoamaa joustavuutta. Tämä pumppu kattaa laajan sovellusalueen, tarjoten erinomaisen ratkaisun kiinteiden aineiden tehokkaaseen käsittelyyn jätevedessä.

Pumpun käyttämät rakennemateriaalit, kuten GG25-luokan harmaa valurauta sekä kaksinkertainen mekaaninen tiiviste, varmistavat tuotteen pitkäikäisyyden ja luotettavuuden käytössä.

Pumpun tehoalue ulottuu 1.7 kW:sta aina 9.5 kW:iin, mahdollistaen sen soveltuvuuden monenlaisiin jätevedenkäsittelyn tarpeisiin.


Katso myös nämä pumppaamot