LÄMMITYSJÄRJESTELMÄT


ILMA-VESILÄMPÖPUMPUN TOIMINTA

Ilmalämpöpumpun perustekniikka on vanhaa perua ja sen toiminta tunnetaan hyvin. Ilmalämpöpumppu toimii  samalla periaattella kuin pakastin tai jääkaappi, mutta kokonaisuus on suunniteltu eri käyttötarkoitukseeen. Ulkoilmasta talteenotettu lämpö siirretään suljetun kylmäainepiirin avulla Hydrolution-sisäyksikölle.ILMA-VESILÄMPÖPUMPUN VERRATTUNA MAALÄPÖPUMPPUUN

Hydrolutionissa vesi ei kierrä ulkoilmassa, eikä vesiputkien jäätymisestä ole vaaraa. Lisäksi vältytään perinteisen maalämpö-järjestelmän vaatimalta kalliilta maaporaukselta.
ILMALÄMPÖPUMPPU LÄMMITYKSEN TUKENA

Tavallista lämmityskäyttöön tarkoitettua ilmalämpöpumppua voidaan käyttää talon keskuslämmityksen tukena. Pienen kokonsa ja edistyksellisen tekniikkansa takia Mitsubishi Heavy Industries ilmalämpöpumput tuovat säästöä vielä silloinkin, kun muut ovat lakanneet toimimasta. 

Paras hyöty tukilämmityksestä saadaan öljy- ja sähkölämmitteisessä talossa. Koska ilmalämpö-pumppu tuo lämpöenergiaa ulkoa, pienentää se tavalliseen sähkölämmitykseen verrattuna merkittävästi lämpöenergiaa. Sähkölämmityksen tehoa voidaan pienentää ulkoa siirretyn lämmitysenergian verran.

Katso myös