ILMALÄMPÖPUMPUN PESU

Ilmalämpöpumpun puhdistaminen kotona onnistuu muoviosien imuroinnilla ja suodattimien irrottamisella. Sisäyksikön tehopuhdistus ei kuitenkaan onnistu,  ja laitteen sisään jää hometta, rasvaa, pölyä ja likaa.

MIKSI ILMALÄMPÖPUMPPU KANNATTAA PESTÄ?

Kunnollinen sisäpesu parantaa laitteen tehokkuutta sekä sisäilman laatua. Sähkölaskusi pienenee lämmitys- ja jäähdytyskustannuksissa. Pesun myötä myös laitteen käyttöikä pitenee eikä puhallinmoottori kulu samalla tavalla. Pesu ei aiheuta sotkua asiakkaan tiloihin

SISÄYKSIKÖN TARKISTUS

Ilmalämpöpumpun sisäyksikkö on laitteen likaisin osa. Sisäyksikön toimivuus tarkistetaan ennen pesun aloittamista.

SISÄYKSIKÖN PESU

Sisäyksikön pesu suoritetaan tähän kehitetyllä pesurilla, jolla saadaan tehokkaasti eri osat puhdistettua. Pesu sisältää myös puhdistuksen kennon takaa sekä puhaltimesta, joka laittaa ilman liikkeelle. Puhdistuksessa käytetty likavesi ohjataan vedenkeräyskaukaloon, ja pesuvesi hävitetään. Puhdistukseen käytetään erityistä pesuainetta, joka on kehitetty ilmalämpöpumppujen sisäpesuja varten. 

SISÄYKSIKÖN KOTELOINNIN PESU JA OHJEISTUS

Likaiset suodattimet ja koteloinnit pestään ja kuivataan ennen kuin ne asennetaan uudelleen paikalleen. Likavesikaukalo ja suojaukset poistetaan ja asunto siistitään siihen kuntoon, jossa se oli ennen pesua. Etupaneelin alle on mahdollista liimata huoltotarra jossa kerrotaan seuraava huollon ajankohta.

MITEN SAAN VARATTUA AJAN ILMALÄMPÖPUMPUN PESUUN?

Helpoin tapa saada aika ilmalämpöpumpun pesuun on olla yhteydessä meihin yhteydenottokaavakkeen kautta.  Vastaamme usein jo saman päivän aikana.

Vaihtoehtoisesti voit soittaa tai lähettää sähköpostia. 

Katso myös