ADT - Poistaa raudan vedestä

Raudan lisäksi se poistaa myös, magnaanin, humuksen ja kalkin vedestä 

Tehokas vedenpuhdistus on tärkeää jokaiselle kotitaloudelle. Valitsemalla ioninvaihtosuodattimen hyödyntävän raudanpoisto automaatin, voit varmistaa, että kotisi vesi on puhdasta ja turvallista käyttää. Puhtaan veden merkitys ei rajoitu vain juomaveteen; se vaikuttaa myös kodinkoneiden käyttöikään, putkistojen kuntoon ja yleiseen terveyteen. Tee valinta puhtaan veden puolesta jo tänään.


Ota yhteyttä

Miten ioninvaihto suodatin toimii

Ioninvaihto suodatin on yksi keskeisimmistä teknologioista, jota käytetään raudanpoisto automaateissa. Tämä prosessi perustuu positiivisesti varautuneiden ionien (kuten raudan ja mangaanin) vaihtumiseen suodatinmateriaalissa oleviin negatiivisesti varautuneisiin ioneihin. Ioninvaihtomenetelmä ei ainoastaan poista veteen liuenneita metalleja, vaan myös vähentää veden kovuutta ja muita epäpuhtauksia, kuten humusta ja kalkkia.


Kun vesi kulkee ioninvaihtosuodattimen läpi, suodatinmateriaali sitoo itseensä veden epäpuhtauksia ja vapauttaa tilalle harmittomia ioneja, kuten natriumia. Tämä prosessi on tehokas ja ympäristöystävällinen tapa parantaa juomaveden laatua.


an aerial view of a blue lake surrounded by trees

Raudan poisto vedestä kannattaa:

Investointi ioninvaihtosuodatinta käyttävään raudanpoisto automaattiin on investointi terveyteen, kotisi kestävyyteen ja ympäristöön. Tämän teknologian avulla voit taata perheellesi turvallisen ja puhtaan veden käytön, suojata vesijärjestelmiäsi kulumiselta ja säästää pitkällä aikavälillä sekä rahaa että luontoa.

Varmista ennen suodattimen hankkimista

  1. Varmista sopivuus teettämällä riittävä vesianalyysi ja toimita se meille. 
  2. Selvitä missä on viemäriyhde, johon elvytysvesi voidaan johtaa
  3. Selvitä mistä saa sähkön ADT-laitteen kellolle. 

Voitte ottaa meihin yhteyttä autamme selvittämään asennus sijainnin. 


Ota yhteyttä

Palamme halusta auttaa

Riippumatta tarpeestanne, selvitämme teille sopivan suodatinmallin viipymättä.