X-AJE - Automaattipumppu

 

SteelPumps X-AJE P -sarja on markkinoiden helppokäyttöisin ja monipuolisin vesiautomaatti. Pumppu voidaan asentaa kuten perinteinen avokaivopumppu veden alle tai sitä voi käyttää kuten perinteistä vesiautomaattia imemään vettä kaivosta. Lisäksi pumpun voi jättää ulos kunhan se ei pääse jäätymään. Pumpussa on sisäänrakennettu edistyksellinen paineensäädin, joka tekee erilliset painekytkimet ja säiliöt turhiksi.

Tilantarve ja kustannukset pienenevät kun toimivaan vesijärjestelmään tarvitaan ainoastaan pumppu. Koska pumppu ei vaadi erillistä ohjausautomatiikkaa, on sen liikuttelu paikasta toiseen vaivatonta. Esimerkiksi kastelukäytössä tai kesämökillä tämä ominaisuus on verraton. Pumppu on aina siellä missä sitä tarvitaan.

Kuivakäynti tai jumiutuminen ovat usein syynä perinteisen pumpun vaurioitumiseen. X-AJE P–pumpun kanssa edellä mainitut huolet ovat historiaa. Pumpun toimintaa ohjaava sisäänrakennettu säädin valvoo pumpun toimintaa ja ehkäisee kuivakäynnin sekä pumpun jumiutumisen. 


OMINAISUUDET

 • Valovirtainen
 • Nostokyky 50 m
 • Maksimituotto 50 l / min
 • Max. upotussyvyys 5 m
 • Sisäänrakennettu:
                  -painesäädin
                  -kuivakäyntisuoja
                  -jumiutumisen esto
                  -kondensaattori
 • Kaapeli 10m
 • Pistotulppa


TEKNISET TIEDOT

Pumppu: X-AJE 80P 100P
Moottorin teho 600 W 900 W
~1 230 V 230 V
Virta 4,5 A 5,9 A
Halkaisija 200 mm 200 mm
Korkeus 226 mm 226 mm
Pituus 477 mm 477 mm
Tuloyhde G 1” G 1”
Paineyhde G 1 1/4” G 1 1/4”
Kaapelin pituus 10 m 10 m
Moottorin kotelo, pultit ja mutterit RST RST


AUTOMAATTINEN TOIMINTA

 Pysäyttää pumpun tunnistamalla virtauksen. Käynnistää pumpun kun hana avataan tai paine putkistossa laskee. 

JUMIUTUMISEN ESTO

 Käynnistää pumpun hetkeksi, jos sitä ei ole käytetty 72 tuntiin. 

KUIVAKÄYNTISUOJA

 Sammuttaa pumpun, jos virtausta ei ole. Pumppu yrittää automaattisesti käynnistyä uudelleen 15, 30 ja 60 minuutin jälkeen. Sen jälkeen vielä 5 tunnin ja 24 tunnin jälkeen. 

LAATU JA INNOVAATIO

Pumput ovat eurooppalaisia laatutuotteita. Jokainen pumppu testataan tehtaalla, joten kaikki pumput täyttävät niille asetetut vaatimukset. 

KESTÄVYYS

Kaikki pumput valmistetaan vahvoista, kestävistä materiaaleista. PRO –sarjan pumput ovat kokonaan ruostumatonta terästä. Pumpattava vesi jäähdyttää pumppua ja varmistaa toiminnan lämpimissäkin tiloissa.