Jatkuva altistus mikrobien tuottamille myrkyille saa aikaan monenlaisia kroonisia sairauksia, kuten astmaa, ihottumaa, silmien kuivuutta ja kirvelyä. Huono sisäilma myös altistaa päänsärylle ja saa aikaan voimattomuutta. Koska ihminen itse tottuu helposti erillaisiin olosuhteisiin, voi itse olla vaikea huomata tunkkaista ilmaa tai heikkoa maakellarin tuoksua. 

Koska puhdas sisäilmä on välttämätön edellytys terveydelle, ja siksi ilmalämpöpumpun ilmaa puhdistavat ominaisuudet ovat tasavertaisia energian säästön kanssa.

Tehokkaampi sisäilman puhdistus

Yhdistetty allergia- ja entsyymisuodatin neutralloi allergeeneja hajottamalla ja tuhoamalla bakteereja sekä viruksia.

Lisäksi myös fotokatalyyttisesti hajua poistava suodatin, joka parantaa ilman laatua. Lisäksi huoneilmaan erittyy negatiivisia ioneja 24 tuntia vuorokaudessa, myös silloin, kun ilmastointi ei ole käytössä!


Allergeenivapaa sisäyksikkö

Mitsubishi Heavy Industries otti ensimmäisenä maailmassa käyttöön allergeenien puhdistusohjelman ilmalämpöpumppuihin. Toiminto tuhoaa suodattimiin kiinnijääneet epäpuhtaudet säätelemällä lämpötilaa ja kosteutta laitteen sisällä.


ANTIMIKROBINEN PINNOITUS


Ilmastointilaitteet voivat itsessään toimia kasvuympäristönä erillaisille mikrobeille ja siksi sisäyksikön puhaltimessa on antibakteerinen pinnoite, joka torjuu mikrobikasvua myös silloin, kun laite ei ole käytössä.