PAINEENKOROTUSASEMAT

KIINTEÄNOPEUKSISET JA VAIHTUVANOPEUKSISET ASEMAT 
Olipa tarpeesi suuri tai pieni. Meiltä löydät vakionopeudella pumppaavat pumppusarjat tasaiseen paineenkorotukseen, tai taajuusmuuttajalla  ohjatut asemat vaihtuvalla nopeudella. Taajuusmuuttajalla ohjatuissa järjestelmissä on erittäin laaja ohjelmoitavuus. Asiakas kykenee vaikutamaan hyvin tarkasti paineeseen jota asemat tuottavat.Ota yhteyttä

Virtaus

1,5 - 570 m3/h

Nosto

10 - 95 m

Teho

0,45 - 55 kW

Paineenkorotusasemat 1-6:lle vakionopeuspumpulle. 4, 5 ja 6:n pumpun sarjat erillisellä tilauksella. Paineen laskiessa painekytkimet aiheuttavat pumppujen käynnistymisen järjestyksessä. Ohjausjärjestelmän sisäinen mikroprosessori vaihtaa pumppujen käynnistymisjärjestystä säännöllisesti.


Paineenkorotusasemat yhdelle vaihtuvanopeuksiselle (taajuusmuuttaja ohjauspaneelissa), sekä 1-5:lle vakionopeuspumpulle. 4, 5 ja 6:n pumpun sarjat erillisellä tilauksella. Veden kulutuksen perusteella yksi tai usempi pumppu käynnistyy, yksi vaihtuvalla nopeudella ja loput vakionopeudella, veden paineen ja -määrän takaamiseksi säädetylle tasolle.

Paineenkorotusasemat 1-6:lle vaihtuvanopeuksiselle pumpulle (taajuusmuuttaja ohjauspaneelissa). 4, 5 ja 6:n pumpun sarjat erillisellä tilauksella. Veden kulutuksen perusteella yksi tai usempi pumppu käynnistyy, kaikki eri nopeuksilla, veden paineen ja -määrän takaamiseksi säädetylle tasolle.