PITKÄVARTISET SIIRTOPUMPUT 

Pystyasenteiset keskipakopumput

K2 -mallistossa löytyy kolme erilaista pystyasenteista pumppua. Varsien pituus vaihtelee 0,5m - 5m. Moottori ja pumppu on erotettu erillisellä levyllä. Saatavilla monilla erilaisilla höyrysuluilla ja mekaanisilla tiivisteillä. 

Yleisimmät käyttökohteet ovat vesi- ja jätevesilaitoksilla, jäähdytystorneissa ja metallinkäsittelylaitoksilla


Ota yhteyttä

Virtaus

0 - 220 m3/h

Nosto

0,5 - 95 m

TehoKGK-sarjan pumput ovat pystysuoriin asennuksiin suunniteltuja keskipakopumppuja, joissa pumpun varsi ja siipipyörän kotelo on yhdistetty.

Moottori on asennettu pumpattavan nesteen yläpuolelle; pitkittäinen imuputki on sijoitettu alaspäin, ja poistoputki kulkee pohjalevyn läpi.

Pumpun akseli voi olla jopa 5000 mm pitkä, ja yli 2000 mm akseleihin sijoitetaan toinen välilaakeri.

Pumpusta on saatavilla kolme versiota, jotka määräytyvät pumpun suorituskyvyn ja poistoputken pituuden perusteella.

KGK-pumpuissa  käytetään kemiallisesti ja mekaanisesti kestävää kestomuovista polymeeriä mm. happojen, emästen, pesuaineiden ja  liuottimien siirtämiseen. Ominaisuuksiensa ja mittapysyvyytensä ansiosta polypropeeni kestää kulutusta, hankausta ja korroosiota.

LIITÄNNÄT

Pumpuista löytyy paljon eri vaihtoehtoja. Ota yhteyttä myyjään sopivan pumpun löytämiseksi.

KGK-pumput  voivat pumpata happoja, hydroksidia, suolaisia nesteitä, vahvoja happoseoksia, galvaanisia liuoksia, aromaattisia hiilivetyjä, alkoholeja, emulsioita, merivettä  ja kuumia nesteitä.  Pumpattavat nesteet, jotka voivat olla jopa +90 °C, pumpataan suoraan säiliöistä, altaista tai kaivoista.