LASIKUITUISET KALVOPUMPUT


Air Saturn on maailman ensimmäinen lasikuituinen AODD -kaksioiskalvopumppu, jota saa myös suurissa 3" ja 4" kokoluokissa. Tähän mennessä markkinoilta on puuttunut tehokas ja kestävä ratkaisu pneumaattisille suuren kokoluokan pumpuille, joiden rakenteessa ei käytetä metallia. Tähän asti tarjolla on ollut vain 3" keinomuovisia pumppuja, joiden materiaali on rajoittanut niiden rakenteellista ja mekaanista kestävyyttä. Näiden rajoitusten korjaamiseksi on käytetty erilaisia metalliseoksia, ja lopputulos on jättänyt monessakin suhteessa toivomisen varaa.


Ota yhteyttä

Virtaus

100 - 1280 L/Min

Nosto

0 - 80 m

Teho


PUMPUN RAKENNE

AirSaturn on valmistettu lasikuidusta. Liitinkokoja on 2 vaihtoehtoa.

Huomioitavaa on myös, että pumpuissa käytetyt lämmössä kovettuvat hartsit tekevät niistä ulottuvuuksiltaan vakaita, liukenemattomia ja sulamattomia.


Argalin Air Saturn AODD -pumpuissa tärkeintä on niiden kestävyys. AirSaturn -pumppuja on käytetty esim. kansallisten hätätilojen ja luonnonkatastrofien vaivaamilla alueilla, koska niillä on korkea kestävyys kemikaaleille, mekaaniselle kulumiselle ja korroosiolle. Niiden operatiivinen suorituskyky on lyömätön valttikortti juuri tällaisissa vaarallisissa ja räjähdysherkissä tilanteissa.

  • Korkea kestävyys kemikaaleille.
  • Mekaaninen kestävyys.
  • Sietävät korroosiota, hankausta ja kulutusta.
  • Kykenevät toimimaan hyvin matalissa ja korkeissa lämpötiloissa.
  • Kestävät tulta.


ATEX SOVELTUVUUS

AirSaturn AODD -pumput voivat operoida räjähdysherkissä olosuhteissa ATEX Zone 2 (Serie II -/2 GD IIB T4), mikäli ne valmistetaan sähköä johtavasta hartsista.