Mitsubishi Heavy Industries Ilmalämpöpumput 


Vaikka perusperiaate on kaikissa sama, niin ilmalämpöpumpuissa on eroja. Mitsubishi Heavy Industries ilmalämpöpumput ovat pitkäaikaisen kehitystyön tulosta. Kaikkia malleja ei kuitenkaan ole suunniteltu pohjoisen olosuhteisiin. Joissain tapauksissa vastuuttomat jälleenmyyjät ovat myyneet edellisen vuoden mallisarjaa, tai tuoneet maahan virallisten kanavien ohi etelä-euroopan maihin suunniteltuja malleja.

 Ilmalämpöpumppujen 10 Sukupolvi Pohjoisen Olosuhteisiin

Ensimmäinen lämpöpumppu asennettiin vuonna 1978. Nyt yli 30 vuoden kokemus pohjolan talviolosuhteista ja 10 laitesukupolvea myöhemmin kertovat, että MHI ilmaläpöpumput ovat luotettettavia lämmityslaitteita, jotka toimivat lupausten mukaisesti.

Pohjoisen olosuhteisiin suunniteltu malli:

Otetaan esimerkiksi SRK 25 ZJX - SA

SPRK 25-

tämä on kuluttajakäyttöön suunniteltu ulkoyksikkö. Numero kertoo teholuokan. Sisäyksiköissä on kirjaimet SRC.

ZJX - 
J kertoo kuinka uusi mallisarja on. Esim. J on uudempi kuin IX tämä on välttämätön pohjoisen olosuhteissa. X tarkoittaa että malli on viritetty toimimaan korkeammilla tehoilla
SA -
viimeiset kirjaimet kertovat, että laite on suunniteltu toimimaan pohjoisissa olosuhteissa.


 MHI Ilmaläpöpumppujen Ominaisuudet


Tehokkaampi puhallus - Jet Air -toiminto

Hyödyntämällä suihkumoottoritekniikkaa puhaltimen ja sisäpuolisten ilmakanavien muotoilussa aikaansaadaan suurempi ilmavirtaama ja pidemmät puhallusmatkat melutasoa lisäämättä. Samalla myös moottorin käyttötehon tarve pienenee. Lisäksi sisäpuoli on varustettu kahdella ilmansuuntausmoottorilla, joilla saadaan aikaan mahdollisimman suuri ilman levitys.

Tarkempi lämpötilan mittaus

Huonelämpötilan ja ilmakosteuden hallinta on terveellisen ja miellyttävän sisäilman edellytys. Kolmen anturin avulla mitataan sisätilan lämpötilaa ja ilmankosteutta, sekä ulkotilan lämpötilaa. Ympäristön olosuhteiden mukaan valitaan jokaiseen olosuhteeseen parhaat asetukset.