Eri Lämpöpumpputyypit: Ilmalämpöpumppu
Ilma-vesilämpöpumppu 
ja Maalämpöpumppu

Lämpöpumput koteihin ja teollisuuteen

Lämpöpumput ovat yhä suosittu ratkaisu kotien lämmitykseen ja viilennykseen, sillä ne ovat energiatehokkaita ja vähentävät asumisen ympäristövaikutuksia. Tässä artikkelissa käymme läpi kolme yleisintä lämpöpumpputyyppiä: ilmalämpöpumpun, ilma-vesilämpöpumpun ja maalämpöpumpun. Tavoitteemme on antaa sinulle kattava ymmärrys kunkin pumpun ominaisuuksista, hyödyistä ja soveltuvuudesta erilaisiin asuinolosuhteisiin.


Ota yhteyttä


Ilmalämpöpumppu on kodin energiatehokkuuden parantamisessa työjuhta. Se siirtää ulkoilmasta kerätyn lämmön sisätiloihin tai toimii viilentäjänä kuumina kesäpäivinä. Ilmalämpöpumppu koostuu sisä- ja ulkoyksiköstä, jotka on yhdistetty toisiinsa kylmäaineputkilla.

Ilmalämpöpumppu – Monipuolisuuden Mestari

Ilmalämpöpumppu on kodin energiatehokkuuden parantamisessa työjuhta. Se siirtää ulkoilmasta kerätyn lämmön sisätiloihin tai toimii viilentäjänä kuumina kesäpäivinä. Ilmalämpöpumppu koostuu sisä- ja ulkoyksiköstä, jotka on yhdistetty toisiinsa kylmäaineputkilla.

Edut:

  • Kustannustehokas asennus
  • Helppokäyttöisyys ja vähäiset huoltotarpeet
  • Sopii erinomaisesti olemassa oleviin rakennuksiin

Ilmalämpöpumppu on suosittu valinta, koska se on nopea asentaa ja soveltuu useimpiin rakennuksiin ilman suuria muutostöitä. Se taipuu niin viilennykseen kuin lisälämmittimeenkin.

Tutustu eri mallisiin ilmalämpöpumppuihin

Ilma-vesilämpöpumppu – Lämmönjakelun Tehokkuus

Ilma-vesilämpöpumppu hyödyntää ulkoilman lämpöä ja siirtää sen veteen, joka sitten kiertää talon lämmitysjärjestelmän kautta. Tämä tarkoittaa sitä, että ilma-vesilämpöpumppu sopii erinomaisesti taloihin, joissa on vesikiertoiset patterit tai lattialämmitys.

Edut:

  • Sopii järjestelmiin, joissa tarvitaan suuria lämpömääriä
  • Voidaan integroida olemassaolevaan keskuslämmitysjärjestelmään
  • Energiatehokas ratkaisu suurempien rakennusten lämmitykseen


Ilma-vesilämpöpumppu tarjoaa kestävän ja kustannussäästöä tuottavan tavan lämmittää talo ja käyttövesi.

Tutustu Ilma-vesilämpöpumppuihin

Maalämpöpumppu – Luotettava ja Pitkäikäinen


Maalämpöpumppu ottaa talteen maaperässä olevan lämmön ja konvertoi sen käytettäväksi energiaksi kotisi lämmittämiseen tai viilentämiseen. Se vaatii tonttiin porattavia lämpökaivoja tai maahan asennettavia keruuputkistoja.


Edut:

  • Erittäin energiatehokas ja ympäristöystävällinen
  • Tasainen lämmitysteho ympäri vuoden
  • Alhaiset käyttökustannukset pitkällä aikavälillä

Maalämpöpumpun alkuinvestointi on korkeampi, mutta sen pitkän aikavälin säästöt ja luotettava toiminta tekevät siitä erinomaisen valinnan uudisrakennuksiin ja perusteellisten remonttien yhteydessä.

Tutustu maalämpöpumppuihin


Palamme halusta auttaa

Riippumatta tarpeestanne, selvitämme teille sopivan pumppumallin viipymättä. 
Vastaamme virka-aikana tunnin kuluessa.