SISÄYKSIKÖN SIOJAUS

Lattia ja seinät suojataan mahdollisilta roiskeilta. Pesua varten ilmalämpöpumpun alla oleva seinä suojataan erityisellä vedenkeräyskaukalolla.  Sisäyksikköä suojaavat koteloinnit puretaan, jotta puhdistus saadaan tehtyä perusteellisesti. Yleisimmin lika on sellaisissa paikoissa, jota ei kotipuhdistuksella onnistuta puhdistamaan. Tällä varmistetaan että ilmalämpöpumpun toimintaa heikentävä lika saadaan puhdistettua kunnolla

Sisäyksinkön pesu

Sisäyksikön pesu suoritetaan tähän kehitetyllä pesurilla, jolla saadaan tehokkaasti eri osat puhdistettua. Pesu sisältää myös puhdistuksen kennon takaa sekä puhaltimesta, joka laittaa ilman liikkeelle. Puhdistuksessa käytetty likavesi ohjataan vedenkeräyskaukaloon, ja pesuvesi hävitetään. Puhdistukseen käytetään erityistä pesuainetta, joka on kehitetty ilmalämpöpumppujen sisäpesuja varten.


Sisäyksinkönkoteloinnin pesu ja ohjeistus

Likaiset suodattimet ja koteloinnit pestään ja kuivataan ennen kuin ne asennetaan uudelleen paikalleen. Likavesikaukalo ja suojaukset poistetaan ja asunto siistitään siihen kuntoon, jossa se oli ennen pesua. Etupaneelin alle on mahdollista liimata huoltotarra jossa kerrotaan seuraava huollon ajankohta.