Calpeda NM ja NMD

Yksi- ja kaksisiipipyöräiset keskipakopumput

Keskipakoisvoimaan perustuvat pumput ovat prosessiteollisuuden yleisimpiä pumppuja. Calpeda NM ja NMD pumput on suunniteltu erityisesti puhdasta, abrasioimatonta nestettä varten, joka ei ole aggressiivista pumpun materiaaleja kohtaan. Nämä pumput pystyvät käsittelemään nesteen sisältöä, jonka kiintoainepitoisuus on enintään 0,2%. Pumppujen suunnittelussa on otettu huomioon energiatehokkuus ja käyttömukavuus, mikä tekee niistä ihanteellisen valinnan moniin sovelluksiin.
PumppuTEKin valikoimasta löytyy pumput kaikille tehoalueille. Materiaalit valitaan pumpattavan nesteen mukaan.


Ota yhteyttä

Virtaus

1 - 66 m3/h

Nosto

3,5-155 m

Teho

0,37-9,2 kW


Pumpun osat, kuten pumpun kotelo, valurauta (GJL 200 EN 1561) ja pronssi (CC480K EN 1982), takaavat kestävyyden ja korroosionkestävyyden. NM-mallissa on yksivaiheinen siipipyörä, kun taas NMD-mallissa on kaksi vastakkain asennettua siipipyörää aksiaalisen työntövoiman tasapainottamiseksi. Moottorit ovat 2-napaisia induktiomoottoreita, jotka on suunniteltu 50 Hz:n taajuudelle, ja ne tarjoavat luokan IE3 energiatehokkuuden.Sähkömoottori on kytketty pidennetyllä akselilla suoraan pumppuun. 

NM: yhdellä siipipyörällä.
NMD: kahdella peräkkäisellä siipipyörällä (akselin suuntaisesti tasapainotettu). Pumput on varustettu ISO 228/1 (BS 2779) kierreliitännöillä, jotka mahdollistavat helpon ja nopean asennuksen. Tämä liitäntätapa on standardoitu ja yhteensopiva useimpien putkijärjestelmien kanssa, mikä tekee pumpun integroimisesta järjestelmiin sujuvaa.NM, NMD: versiossa pumpun pesä ja moottorin kiinnitys valurautaa.
B-NM, B-NMD: versiossa pumpun pesä ja moottorin kiinnitys pronssia. 

SOVELTUVUUS

NM ja NMD pumppuja voidaan käyttää monenlaisissa sovelluksissa, kuten vesihuollossa, lämmitys-, ilmastointi-, jäähdytys- ja kiertovesijärjestelmissä sekä palontorjuntajärjestelmissä ja kastelussa. Ne on suunniteltu puhtaille vesille, jotka eivät sisällä kuluttavia aineita, tai happoja.  Nesteen lämpötila saa vaihdella -10 °C ja +90 °C välillä ja ympäristön lämpötila on enintään 40 °C. Kiinteän aineen määrä enintään 0,2%.

  • Vesihuoltoon
  • Lämmityskiertoon, ilmastointiin, jäähdytykseen ja vedenkiertojärjestelmiin
  • Yksityiskäyttöön
  • Teollisuuteen
  • Palontorjuntasovelluksiin
  • Kasteluun


Lataa Esite - 
Lataa Käyttöohje -