ELINTARVIKEHYVÄKSYTTY KAKSOISKALVOPUMPPU 

Elintarvike- ja kosmetiikkateollisuus

Astrafood -mallisto soveltuu elintarviketeollisuuden, ja sitä sivuavien alojen (kosmetiikka, lääketiede) raaka-aineiden ja tuotteiden pumppaamiseen. Nämä pumput noudattavat FDA -standardeja, sillä nesteen kanssa kosketuksissa olevat pumpun osat on tehty PTFE:stä ja elektrolyyttisesti 125 Ra karheudelle kiillotetusta AISI 316:sta.  Nämä kumpikin ovat elintarvikekäyttöön hyväksyttyjä materiaaleja. 


Ota yhteyttä

Virtaus

2 - 650 L/Min

Nosto

0 - 80 m

Teho


Astrafood pumppuja on seitsemää eri mallia, joiden koko vaihtelee 1/4" ja 2" välillä.

Kapasiteetti: 650 l/min asti. Viskositeetti: 50000 cPs asti. Nesteen kanssa tekemisissä olevat osat: AISI 316 / PTFE

Isompiin sovelluksiin voi joissain tapauksissa käyttää Mistral sarjaa.


Paineilmakäyttöiset Astrafood -kaksoiskalvopumput valmistetaan FDA (Food and Drug Administration) -hyväksytyistä materiaaleista. Nesteen kanssa tekemisissä olevat osat ovat joko AISI 316 - 125 Ra, tai PTFE.

SOVELTUVUUS

Astrafood AODD -kaksoiskalvopumppujen yleisimmät käyttöalueet liittyvät elintarvike-, kosmetiikka- ja lääketeollisuudessa käytettävien nesteiden pumppaamiseen. Tähän kuuluvat kemialliset lisäaineet, juomat, maitotuotteet, biotekniikan ja lääketieteen eri sovellukset, maalit, sekä kaikki alat joilla pumpuilta vaaditaan nopeasti irrotettavia pihtiliitoksia. 

Yleisimmät käyttökohteet ovat nesteen pumppaaminen ja poisto sekoitussäiliöistä ja keräysaltaista, sekä tuotteiden pullotus ja säilöntä.