CALPEDA GX 40 JÄTEVESIPUMPPU


GXC 40 ja GXV 40 jätevesipumput tarjoavat edistyneitä teknisiä ratkaisuja ja suorituskykyä vaativiin olosuhteisiin. Molemmat mallit on varustettu ylikuormitussuojalla, joka takaa moottorin pitkän käyttöiän ja luotettavuuden. Lisäksi, niiden IP68-luokitus osoittaa erinomaista veden- ja pölynkestävyyttä, mikä mahdollistaa pumppujen käytön upotettuina vaikeissakin olosuhteissa. Energiataloudellisuus on myös keskeistä; näiden pumppujen suunnittelussa on kiinnitetty huomiota energiatehokkuuteen, mikä vähentää käyttökustannuksia. Erityisesti GXV-mallin vapaavirtauspotkurin ansiosta pumppu kykenee käsittelemään suuria kiinteitä aineita ja kuitumaisia jätteitä, mikä tekee siitä ihanteellisen vaihtoehdon monipuolisiin jätevesisovelluksiin.


Ota yhteyttä

Virtaus

3 - 36 m3/h

Nosto

3 - 12,9 m

Teho

0,55 - 1,2 kW

GXC 40 ja GXV 40 jätevesipumput ovat suunniteltu kestämään vaativia olosuhteita, ja niiden rakenteessa on hyödynnetty korkealaatuisia materiaaleja. Pumppujen kuori, kansi ja potkurit ovat valmistettu kromi-nikkeliteräksestä (AISI 304), joka tarjoaa erinomaisen korroosionkestävyyden. GXC-mallissa on kaksikanavainen potkuri, kun taas GXV-mallissa on vapaavirtaus (vortex) potkuri. Kaksoistiivistetty akselitiiviste öljykammion kanssa erottaa moottorin vedestä ja tarjoaa lisäsuojaa kuivakäynnin varalta. Moottori on 2-napainen induktiomoottori, joka on suunniteltu jatkuvaan käyttöön upotettuna.Pumput on varustettu G 1 1/2" ISO 228 -standardin mukaisella pystysuoralla liitäntäportilla, mikä mahdollistaa helpon asennuksen ja liitännän ilman lisäkulmia. Mukana tulee 10 metrin pituinen H07RN-F-kaapeli (4G1 mm² kolmivaiheisille malleille ja 3G1 mm² yksivaiheisille malleille), joka tekee pumppujen sijoittamisesta joustavaa.

SOVELTUVUUS

GXC ja GXV pumput soveltuvat sekä puhtaan että likaisen veden, joka sisältää kiinteitä aineita jopa 35 mm:n raekokoon asti, pumppaamiseen. GXV-mallin vapaavirtauspotkuri on erityisen sopiva korkean kiinteän ainesisällön omaaville tai kuitumaisten partikkeleiden sisältämille nesteille. Rakenne mahdollistaa myös tietyt käyttökohteet elintarviketeollisuudessa. Pumppuja voidaan käyttää nesteen lämpötilassa korkeintaan 35 °C, ja ne on suunniteltu jatkuvaan toimintaan upotettuina 250 mm:n minimi- ja 5 metrin maksimisyvyydessä.

Lataa Esite - 
Lataa Käyttöohje -