CALPEDA GM


 GMC ja GMV jätevesipumput tarjoavat tehokkuutta, luotettavuutta ja joustavuutta jäteveden käsittelyyn. Ne on suunniteltu kestämään vaativia käyttöolosuhteita ja tarjoavat korkean suorituskyvyn. Pumppujen kaksoismekaaninen akselitiiviste öljykammion kanssa suojaa moottoria kuivakäynniltä, ja alapään kaksoisrullalaakerointi takaa korkean luotettavuuden. Kolmivaihemoottorit on varustettu integroiduilla termistoreilla lämpösuojaukseen, ja moottorikaapeli on esiasennettu helpottamaan asennusta. Pumppujen kotelo on saatavilla sekä horisontaalisilla että vertikaalisilla laipallisilla porteilla, mikä mahdollistaa monipuolisen asennuksen kaikenkokoisiin kaivoihin ja säiliöihin.

 Ota yhteyttä

Virtaus

1 - 3000 m3/h

Nosto

3 - 66 m

Teho

1,4 - 84,1 kW

GMC ja GMV -pumput on valmistettu valetusta raudasta (GJL 200 EN 1561) tarjoten kestävyyttä ja luotettavuutta. GMC-malleissa on yksikanavainen impelleri, kun taas GMV-malleissa on vapaavirtaus (vortex) impelleri. Moottorin ja moottorin kannen materiaalina on käytetty kromiterästä (1.4016 EN 10088, AISI 430), ja akseli on varustettu kaksinkertaisella mekaanisella tiivisteellä, joka on öljyllä voideltu elintarvikekoneisiin ja farmaseuttiseen käyttöön soveltuvalla öljyllä.


 
Pumput on suunniteltu DN 65 mukaiselle liitännälle ja niiden mukana toimitetaan 10 metrin pituinen H07RN8-F 3G1,5 mm² kaapeli pistotulpalla (CEI - UNEL 47166), mikä tekee asennuksesta joustavaa ja helpottaa käyttöönottoa.

SOVELTUVUUS

GMC ja GMV pumput soveltuvat käytettäväksi sekä kotitalouksien että teollisuuden jätevesien käsittelyssä. Ne kykenevät käsittelemään likaista vettä, jossa on kiinteitä aineita jopa 45 mm:n raekokoon asti GMC-malleissa ja 50 mm asti GMV-malleissa. Pumput on suunniteltu toimimaan nesteissä, joiden lämpötila on korkeintaan 35 °C, pH-arvon ollessa 6-11. Pumppujen maksimi upotussyvyys on 10 metriä, ja ne on tarkoitettu jatkuvaan käyttöön upotettuina.

Lataa Esite - 
Lataa Käyttöohje -