ARGAL ROUTE


Tämä keinomuovista tai fluoropolymeeristä valmistettu mallisto on saatavilla joko magneetiliitännällä tai mekaanisella sululla. Soveltuu sellaisten kemikaalien pumppaamiseen, joissa on epäpuhtauksia tai kiinteitä partikkeleja. Näiden suhteellisen määrän pohjalta asiakas valitsee itselleen parhaiten sopivan mallin. Magneettiliitännällä varustetuissa pumpuissa on mahdollisuus valita myös patentoitu ratkaisu, joka estää pumpun vioittumisen kuivakäynnissä. 


Ota yhteyttä

Virtaus

2 - 1350 m3/h

Nosto

 

Teho

0,25 - 11 kW

Nesteen kanssa koksetuksissa olevien osien materiaali on PP tai E-CTFE. 

Magneettiliitännällä varustetuissa Route -pumpuissa on kaksisuuntainen akselin itsekohdistusjärjestelmä, jonka ansiosta pumppu asettuu kuivakäynnin aikana automaattisesti oikeanlaiseen konfiguraatioon. Oikeanlaiset materiaalivalinnat pumpun siipipyörän käyttöjärjestelmässä yhdistettynä tarkoin määritettyyn magneettikenttään eliminoivat kokonaa edestäpäin suuntautuvan kitkan, joka on kuivakäynnissä rikkoutumisen syy.

Standardimoottoreita on myös mahdollista kytkeä pumppuun ilman pumpun purkamista. 


Kaikki metalliset ja keinomuoviset elementit pumpuissa ovat standardimalleissa suunniteltu operoimaan Zone 2 (Serie II 3/3 IIB T4) -standardin puitteissa. Zone 1 (Serie II 2/2 GD IIB T4) olosuhteita varten kaikki metalliset ja keinomuoviset elementit voidaan valmistaa sähköä johtavista materiaaleista.